tiistai 7. tammikuuta 2014

I don't know where I'm going but I'm on my way








 
 
 

 
 
 
 
Joululomalla oon nauttinut valtavasti siitä, että on ollut aikaa ja mahdollisuuksia liikkua ja tehdä ruokaa. Etenkin tehdä ruokaa. Oon leiponut, tehnyt erilaisia salaatteja, paistanut vohveleita, tehnyt joulumakeisia,  syönyt aamiaisia täydessä rauhassa... Mä oon niiin nauttinut, että on kiva keittiö ja mahdollisuus häärätä. :--) Niin mua.
 
Viime viikolla kulutin muutaman päivän poikineen istumalla koneella ja kirjoittamalla mein koulujuttuja, jonka palautus oli perjantaina. Kolme minuuttia ennen deadlinea sen palautin ja tein parhaani, toivottavasti se riittää. Mutta otti se voimillekin! Jopa uudenvuoden aattona olin tylsä ja opiskelin. Ja päivänä. Ja loppuviikon. Päivät ja yöt, aamut ja illat. Perjantaina nukkusin pitkästä aikaa sekä muistin syödä! Ja pääsin treenaamaan ilman huonoa omatuntoa! Lauantaina laatuaikaa kera kavereiden ja skypetystä Skåneen. :)Loppuviikonloppu sujui myös kavereita treffailen ja viettäen järjetöntä penkkiurheilu-uraa.
 
Yliuomenna oon lähdössä Tukholmaan rentouttavan loman jälkeen. Seuraavan 11pvän aikana on kaks oppituntia, joista toinen on tentti. Huoh. Mietinnässä on miten käytän ne muut yhdeksän päivää... Toivottavasti keksin jotain kivaa, ei se pikkuruinen kämppä ja oma seura ole kuitenkaan niin loisteliasta!
 
På jullovet har jag njutit hemskt mycket av möjlighet att kunna att baka och laga mat (som normala människor...) . Gud, jag har sysslat i köket. Sallader, julgodis, våfflor, långa och lugna frukoster... Dessutom har jag sprungit och tränat i bekanta omgivningar.
 
Förra veckan satt jag rätt många dagar framför datorn och skrev klart min PM-skrivning vars deadline var i fredags. Jag skickade det vidare precis innan mappen stängdes av men jag blev nöjd. Jag gjorde mitt bästa och jag hoppas att det räcker! Det var ganska tufft att skriva sån text på svenska men det också var riktigt skönt att sova, äta och träna efter deadline utan dåligt samvete! Och dagen efter mysade jag med kompisar samt skypade till Skåne! :) Resten av helgen tillbringade jag också med kompisarna samt tittade enormt mycket sport på tv. Perfekt!
 
I övermorgon ska jag åka till Stockholm för att börja min nästa termin på gih. Det ska bli intressant! Men första två veckor är helt hopplösa, två lektioner inom 11 dagar... Vad ska jag göra de övriga dagar!? Hoppas att jag hittar på nåt roligt för mitt lilla boende inte lockar så mycket. ;)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti