sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Week 4

Hihi. Viikonloppu Skånessa vähän venähti erinäisistä syistä ja lopulta tulin takaisin Tukholmaan vasta viime maanantaina. Viikon extraloma tuli tarpeeseen! Alkupäivät meni sielläkin ahkerasti kouluhommissa ja treenatessa, kun muksut oli koulussa, mutta puolen välin jälkeen iski valtava flunssavirus, joka ei edelleenkään ole jättänyt rauhaan...
 
 
 
 
Ehdittiin me silti tehdä vaikka mitä! Oli synttäreitä, treenejä, muksujen matseja, muita pelejä, telkkari-iltoja, shoppailureissua... Eka täytti P vuosia ja toivoin vihreetä kakkua kera kilpparin ja futiksen. Vikana aamuna ois ollut An vuoro saada synttärikakku, mutta sunnuntaina olin niin flunssanen, että FCH-pelin jälkeen en kyennyt kuin palelemaan peiton alla... Ens kerralla oon siis luvannut leipoa sinisen delfiinikakun!
 

 
 
Viikko koulussa oli aika raskas, kun lämpöä oli koko ajan ja pitkiä luentoja joka päivä. Maanantaina alkoi anatomia kurssi ja tenttikin siitä olis jo viikon päästä maanantaina. Aika tiivis tommonen kahden viikon paketti, jossa kuitenkin valtavasti opeteltavaa. Mulla kun ei riitä pelkkä ruotsi ja latina, kun mielelläni myös suomeksi osaisin. :) Tänään ei siis auta kuin käyttää iltapäivä luu-, lihas- ja nivelmonisteiden parissa.
 
 
 
 
Toisaalta on ihan kiva, kun on jotain järkevääkin tekemistä, sillä tämä sängyssä sairastaminen on mulle melko työlästä... Kuka nyt tahtois olla paikalleen ja rauhassa, kun ulkona on lunta, nättiä ja aurinko paistaa! Netin ihmeellinen maailma on koluttu, Ylen Areena on pian kulutettu puhki ja kalenterikin on saanut uuden ulkoasun. Oisko jolloin vaikka pitsin nypläystä tarjolla...?
 
 
 
 
Min helg i Skåne blev faktiskt lite längre än ett par dagar och jag kom hem i måndags efter härliga dagar med tjejerna. Det var vädigt skönt att ha lite längre lov. Jo, jag gjorde också skolgrejer där, men det kändes inte så jobbigt för jag hade så mycket annat att göra på kvällarna! Det var ett par födelsedagar, träningar, shopping, tv-mys, innebandymatcher, bakning...
 
 
 

 
I Skåne fick jag också den här härliga förkylningen och har varit sjuk sedan dess. Förra veckan var riktigt jobbig i skolan för jag mådde dålig men var tvungen att delta i undervisningen. I måndags började anatomi och jag vet att jag inte kan missa några föreläsningar om jag vill klara av tentan. Mycket olika ben, muskler, leder osv. på svenska och latin. Och jag skulle vilja gärna lära dem på finska också! Men det är inte så lätt att översätta dem... Haha, vi får se att hur det blir. Kanske är det dags att börja tentaplugget redan idag!
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti