torstai 9. tammikuuta 2014

On my way to Skåne!

Tänään aloitin uuden lukuvuoden saamalla tiedon läpi menneestä tentistä! Ei voi ollenkaan valittaa, kun kuuluu siihen neljäsosaan joka läpäisi koulusysteemin kehityksen/historian ja kriittisen tutkimisen tentin. Jes!
 
Samoin tänään oli kauan kammottu seminaari PM-työstä ja ihan hengissä selvisin. Mukaan tarttui hyviä vinkkejä itsensä kehittämiseen! Ens kerralla se opponointi on ehkä vähän helpompaa ja ei tartte aloittaa kirjoittamista googlettamalla mitä tarkoittaa "opponoida". ;)
 
Näistä koulujutuista kannoin valtavasti stressiä ja nyt se selvitettyä palkitsinkin itseni junalipulla Skåneen, kun koulustakin sattuu olemaan piiiitkä viikonloppu! Kohta tullaan jo Hässleholmiin! Mä meinaan pitää kivaa, pitäkää tekin! :)
 
Tentan check. Pm-skrivandet check. Seminariet check. På nästa gång är allt kanske lite lättare när man inte behöver börja sitt arbete genom att googla vad uppdraget betyder. ;) Som pris av att ha klarat allt det här råkade jag köpa en tågbiljett till Skåne och sitter precis i tåget som ankommer näst till Hässleholm. Puss. ;)
 
 
 
P.S !
 
Tunnen itteni just niin pirteeksi kuin kuvassa... Eilen illalla laivaan, tänään aamulla kämpän kautta kouluun, jossa oli kuuden tunnin seminaari. Arvatkaa kuka unohti lounaan?! Sieltä juoksin suoraan junaan. Arvatkaa kellä ei oo käteistä, jotta vois ostaa ruokaa?!
 
Jag känner mig lika pigg som på bilden. I går kväll tog jag finlandsfärjan till Stockholm, i morse lämnade jag min package i lägenheten och sprang till skolan. Efter sex timmars seminarium spranj jag till tåget och här har jag slumrat nästan fyra timmar....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti