tiistai 28. tammikuuta 2014

Good morning world!

Pitäiskö sanoa vihdoinkin?
Mä oon ehkä viimeisen kuukauden aikana löytänyt muutaman jutun mikä on parantanut mun aamuja aikalailla. Oon löytänyt täysin uusia puoli itsestäni; oon aamuisin pirteä koulussa, ehdin ajoissa junaan ja hiuksetkin saa letin kotona eikä junassa tai ekalla luennolla. Arvatkaahan mikä on salaisuus? Se on niinkin mystistä kuin:
 
Illalla pakotan itseni nukkumaan enkä puuhastele valveilla niin kauan että nukahdan pystyyn. Kun koneen sulkee suht ajoissa, koulujutut tekee koulun jälkeen eikä aloita illalla kotiin tullessa ja ei tottele äkillisiä siivouspuuski iltakymmenen jälkeen, loppuu tämä yhden huoneen aktiviteetit melko nopeesti eikä auta kuin kömpiä peiton alle. ;) Oon ekan kerran tajunnut mitä se rauhoittuminen ennen nukkumista tarkoittaa.
 
 
Aamuisin oon laittanut herätyskellon aiemmin soimaan ja ekaan herätykseen reagoin muutenkin kuin torkuttamalla. Ekana sytytän muutaman kynttilän ja nappaan villasukat jalkaa. Muutaman minuutin voi hyvällä omatunnolla loikoilla sängyssä ja lukea blogeja, sillä vastuu kynttilöistä on niin suuri ettei vahingossakaan tee mieli vetää peittoa takas korville.
 
Koska oon laittanut kellon aiemmin soimaan on mulla aikaa myös tehdä aamupala. Marjat/hedelmät, rahka ja jogurtti ei montaa minuuttia blenderissä vie (sori naapurit!). Pikapuuro valmistuu muutamassa minuutissa, teevesi kiehuu kolmessa ja myslin tie lautaselle ei ole juuri pidempi kuin jogurttipurkin jääkaapista. Aamupalan kanssa on kiva jatkaa blogeja ja mysata kynttilänvalossa.
 
 
 
 
Kun on muita aamujuttuja aloittaessa pirteä ei nekään vie yhtä kauaa kuin puolinukuksissa puolen tunnin torkuttamisen jälkeen. Päällekin eksyy välillä muuta kuin treenivaatteet... Ja mikä parasta, junaan ei oikeasti tartte juosta eikä junassa saa lämpöhalvausta 3min porrasspurtin jälkeen!
 
Mikäli kuitenkin huomaan skipanneeni herätyksen ja havahdun 10min ennen lähtöä, pelastaa edellisenä iltana pakattu lounas, suoraan take away-pulloon aamupalan valmistava blender sekä ponnareita täynnä oleva penaali aika paljon! Hyvä ruoka, parempi mieli. ;)
 
 

 
Haha, har äntligen hittat min inre morgonperson. ;) Om man stänger av datorn, har gjort klart alla skolgrejer och börjar inte storstäda efter kl tio blir man nästan tvungen att gå och lägga sig tidigt för att det inte finns några andra aktiviter i det här lilla rummet.
 
På morgnarna har väckerklockan ringt lite tidigare för att hinna ligga i sängen och läsa bloggar, hinna laga frukost och äta det med levande ljus. När man har läst alla bloggar och ätit klar är man relativt pigg och det tar mycket kortare tid att göra sig klar än precis efter väckerklockan. Man har kanske även hittat några andra kläder än träningskläder på sig...
 
 
 
Men den allra bästa delen är att man inte behöver springa till tunnelbanan! Äskar det! ♥
 
Om man ändå har skippat väckerklockan och vaknar precis innan man behöver springa iväg ska man inte förlura hoppet. Det är taktiskt att ha en blender som gör smoothien direkt till take away -flaska och färdigt packade matlådor i kylskåpet! Och pennskrin med tiotals tofsar gör det enkelt att fixa en fin inbakad fläta under första föreläsning. ;)
 
 
Go'morgon! Ha en fin tisdag! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti