lauantai 18. heinäkuuta 2015

Some photos of the spring and summer


1.Huhtikuun ekana päivänä tulin Turkuun, jossa aloitin aamun parhaassa seurassa hotelliaamiaisella! 2.Illalla hyppäsin junaan, joka Tampereen kautta jatkoi kohti pohjoista. 3. Torstaiaamulla olin perillä, vaikka VR keksikin melkosia mutkia matkaan. Oli lunta enemmän kuin koko vuonna Tukholmassa ja aurinkokin oli kiva! 4. Yks ilta käytiin kokeilee uutta ravintolaa nimeltä Rouhe. Huippuhyvää ruokaa ja jälkkärinä mangosorbettia! Nam!

1-4. Reilun viikon vietin iskän kanssa Ylläksen Äkäslompolossa. Päiviin mahtu hiihtoa, lenkkiä, laskettelua, saunomista, uintia, paljon kirjoja ja tuntureiden vallotusta. Ja tietty hyvää ruokaa pitkien päivien jälkeen. :)

1.Kotiin tullessa käytiin yks ilta porukalla syömässä ja keilaamassa, arjen luksusta! 2. Ekana kotiviikonloppuna oli myös koulussa party, jossa teemana oli 90-luku. Tyylikkäänä pinkissä kaulanauhassa, hiukset nutturoilla ja pinkissä luomivärissä! 3.Joka kevät houkuttaa lähteä ulos juoksentelemaan vaikka poikkeuksetta siitepölyt haittaa mun treenaamista keväisin. Mutta ah se tunne kun ekaa kertaa tarkenee pihalle juoksee kevyemmissä vaatteissa! 4. Yks monista aamupaloista, joilla koitin tuoda lisäenergiaa koulustressiin.

1.Yks parhaimmista tavoista karistaa stressiä! Viikonlopun mittainen reissu Skåneen näkee mun tyttöjä. <3 2.Kaikkien rasittavien kurssien lisäks kevääseen mahtui paljon telinevoimistelua, ihan huippua! 3. Helatorstaina olin töissä heti aamulla, mutta työpäivää piristi tekstari, että illalla on suuntana Gröna Lund. 4. Kaikki ei ookaan kisannut Tukholman Olympiastadionilla! Pituuden tulokset ei juuri päätä huimannut, mutta meillä oli ainakin hauskaa. 

1-4. Yhteen viikkoon mahtu paljon! Oli kaverin polttareita, tenttiä, treeniä, vikoja kouluhommia ja vihdoin ja viimein koitti kesäloman juhlistaminen! Samalla alkoi tauko omasta koulusta, mutta eiköhän siellä yliopistollakin kaikki ala ihan hyvin sujumaan.

1. Ekalla viikolla mulla oli maailman parhaita vieraita Tukholmassa! Ohjelmassa oli Junibacken. 2. ... ja jätskiä tietty! 3. Samalla viikolla aloitin töissä, eka päivä tais ilmeestä päätellen jännittää aikalailla!
4. Samalla viikolla olin illalla aika väsynyt, mutta melkein joka ilta koitin hetken mennä ulos vaikka monesti kello olikin ehtinyt myöhäseks ja aurinkokin laskea.

1-4.Juhannuksena oltiin pohjosemmassa häissä, päästiin eka kertaa kesässä uimaan ja muutenkin nauttimaan aurinkoisesta säästä!

1.Valmistunut pikkuveli! 2. Ekaa kertaa Yläneellä ja Valaksella! 3. Mamma 90v. 4. Groupie ;)


1-4. Vaikka oonkin ollut töissä oon silti ehtinyt nauttii niistä muutamasta aurinkoisesta päivästä joita on ollut. Nämä kuvat on Grisslehamnista, jossa vietettiin yks kiva lauantai veneillen ja uiden.


1. Suomi-viikonloppu päätty nättiin auringonlaskuun ja taxfree-karkkeihin aurinkokannella. 2. Sommarlyx.<3 3. Vapaapäivinä oon nukkunut pitkään ja sitten syönyt herkkuaamupalaa... Sängyssä totta kai. ;) 4. Soma jätski joka päätti yhden työpäivän viime viikolla. 

Tässä aika pähkinänkuoressa mitä viimeiset kuukaudet on tapahtunut. Koulu on kääntynyt kesätöihin kotipalvelussa, mutta muuten arki pyörii aika samoilla linjoilla kuin ennenkin. Toivottavasti viikon päästä olis kivoja kelejä, kun mulla on vihdoin mun viikon loma! Kokonaiset 9 päivää. ;)

Sista månaderna o veckorna har jag hunnit lite allt möjligt men ändå har vardagen styrt hela livet... Upp på morgonen, sen till skolan eller jobbet o på kvällen hinner man träna o laga mat innan man går o lägger sig igen. På helgerna försöker man hitta på något kul när man har ledigt o så. :) Men jag är nöjd med allt detta, det känns riktigt bra. Nu längtar man efter sin semester, hela 9 dagar. ;) Ändå något att se fram emot tycker jag!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti