keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Jumissa rikkonaisessa arjessa

 Maaliskuu alkoi viikonloppuna, mutta mä edelleenkin vasta aloittelen vuotta 2015.. Hups. Mites tässä näin kävi? Arki alkoi joulun jälkeen aika samointein, kun kouluhommien deadlinet oli heti uuden vuoden jälkeen. Sitten oli taas pari päivää vapaata ennen kuin hyppäsin laivaan. Tukholmassa viihdyin muutaman päivän ennen kuin kävin Skånessa ja taas tulin takaisin. Ei päässyt oikein kiinni rutiineihin, semmosta mun arki on edelleenkin. Ja tämähän alkoi tuossa kaks kuukautta sitten...


Välillä on viikkoja kun kaikki sujuu "normaalisti", silleen että mun viikon muistuttaa niitten tavallisten svenssoneiden arkea, joilla on kissa, koira ja sininen Volvo. Koulussa on tunteja sopivasti, illat kuluu treenatessa ja jääkaapissa on viikonloppuna valmiiks tehty ruoka. Kouluhommat sujuu ja pysyn muutenkin aikataulussa. Tiettekste, semmonen perusrytmi, herätys, suihku, aamupala, koulu ja niin edelleen. Kaikki sujuu ja illalla kaatuu sänkyyn tyytyväisenä kuluneeseen päivään.


Sitten välillä on viikkoja kun ei mikään suju. Viikonloppuna on vaan laiskotellut, suurin ponnistus on ollut kaupassa käynti ja ruuanlaitto. Sitten viikolla on ollut valmis kattila jääkaapissa, mutta se ei oo vaan maistunut. Hullua eiks vaan. Jääkaapissa ois ruokaa, mutta ei, mieluummin syön kymmenessä minsassa tehtyä pastaa pestolla, koska rauhassa tehty monipuolinen päivällinen ei just nyt vaan kelpaa. Ei varmaan tartte erikseen mainita, että just noihin viikkoihin kuuluu myös valvotut yöt, pommiin nukkumiset ja missatut treenit sekä venyneet kouluhommat. 


Jottei arki muutenkin olis ollut hankalaa, niin oon ihan ahkerasti ollut kipeenä. Viikko semmosessa kunnossa, että jaloillaan ei meinaa pysyä ja pisin liikkuminen on tapahtunut sängyn, kylppärin ja jääkaapin välillä. Viikko neljän seinän sisällä, sängyssä maaten ja netin turhia sarjoja tuijottaen ei tehnyt ihan hirveen hyvää muutenkin kadoksissa olevalle rytmille. Tällä viikolla pitäis taas olla hirveen aktiivinen, reipas ja aikuinen. Palauttaa iso kouluhomma ja kysellä Kelan päätöksien perään. Mä en vaan oikeen oo päässyt sisään siihen moodin...


 Nyt koitan jatkaa tuota kuvissa näkyvää elämää ja lopettaa tämän purukumissa tarpomisen. Katsotaan onnistuuko! :)

I helgen började den tredje månaden i det här året men det känns att jag har just börjat dettaår 2015... Jag har liksom inte kommit in i vardagen efter julet. Ibland känns det bra o allt går precis som det ska men ibland det känns att jag bara trampar på tuggummi o inte kommer någonstans. Får inte liksom grepp på någonting. Hoppas att att det blir bättre under våren! :)

1 kommentti:

  1. Anonyymi5/23/2015

    Voisko saada neidin ajanviettoon päivitystä?

    VastaaPoista