maanantai 30. syyskuuta 2013

Kansainvälinen kitinäpäivä

 
Välillä on päiviä kun aamusta asti kaikki menee metsään, herää väärällä jalalla (tai ei herää ollenkaan..) tiputtaa hammastahnat paidalle ja unohtaa syödä aamupalan. Tänään on vähän tämmönen päivä.
 
Yöllä ei nukuttanut ja aamulla nukuin kellon ohi. Koko päivän oon räknännyt yhteen menoja ja kuluja, sekä tullut tulokseen että opintotuestä ei juri vuokran jälkeen käteen jää. Nyt ois siis suunnitelmissa pientä extrahommaa, katsotaan jos tärppää.
 
Jääkaapissa oli lähinnä valo ja voimat nollassa kiitos jo muutaman päivän sänkyyn sitoneen flunssan. Koulussa käydessä en muistanut kauppareissua ja iloisesti lähdin uudelleen kipuamaan nuo muutaman sataa porrasta alas ja pian takaisin ylös. Tuntu muuten maratonin tasoiselta, oikeasti. Puuh...
 
Flunssa vaan tiukentaa otettaan eikä sitä vastaan pure kuuma juotava, villasukat eikä paksu huppari. Huomenna olis kumminkin pakollisia tunteja, jotta perjantaina pääsen Suomeen ristiäisiin. Arvatkaas miten innostaa 3h voimistelua, kun jääkaapille kävely on ollut suurin voimanponnistus vikat kolme päivää. Jippii!
 
Luettavaakin löytyis koulun puolesta mutta valtava päänsärky ei juuri houkuttele tarttumaan opukseen, taitaa jäädä siis laivaan luettavaa. Ehkä siinä kohtaa on vähän enemmän jaksamista ja intoa, nyt keskitetän voimani omenan kuorintaan. ;) Vaativuusaste sopiva.
 
Toivottavasti teillä menee vähän paremmin kuin mulla! :)

1 kommentti:

  1. Koita toipua pian! :-)
    Se on varmaan se rannikko-Ruotsin ilmasto, joka ei sovi sulle, kun oot tottunut Skåneen ;-)

    VastaaPoista