sunnuntai 25. elokuuta 2013

#keltanokka #ekaluokka

IIK!

Huomenna aamulla on tuomion hetki ja täällä mä kukun vielä valveilla... Mutta kai mä herään, kun tänään ostin niin kivan uuden herätyskellonkin. ;)

Aamulla saavuttiin siis satamaan ja herättiin iloisesti edelleen Suomen ajassa, joten ehdittiin ihailla tunti aamuista auringonpaistetta ja lähestyvää Tukholmaa. Kämpälle päästyä painuttiin parin tunnin päikkäreille, sen jälkeen katsoikin maailmaa uusin silmin.

Tehtiin Ikea-reissu ja siivottiin oma huone käyttökuntoon. Alue on kiva, liikenneyhteydet loistavat, ympäristö kaunis, palvelut erittäin sopivasti mutta.... Mein siisteystaso ei taida osua ihan yhteen ja olo on aika hankala. Näin tiivistetysti kuitenkin uusi kämppä hakusessa ja jos olisi vinkkejä vapaista asunnoista, niin mielelläni ottaisin niitä vastaan! Oikeastaan mistä vaan inhimillisen matkan päästä keskustaan.

Huomenna kuitenkin koukureppu selkään ja kohti ekaluokkaa! ;)

Allt är bra, vi kom väl till Stockholm och hittade bostaden. Efter tvåtimmars tupplur tog vi tunnelbanan mot världens största Ikea och shoppade lite nödvändiga grejer.

När vi kom hem gjorde vi en storstädning i mitt rum och inredade med nya saker. Miljön är fantastisk, huset är fint och allt annat är strålande men boendet... Det är jättesmutsigt och stökigt här. Det känns inte trevligt att man behöver ju tänka att vart kan man röra eller sätta ner sina saker.

Ska leta efter ny boende och skulle vara tacksam om era tips! Tack! :)

I morgon är det dags att ta skolväskan och gå till ettan! ;)

<3 Matsku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti